Aarhus Cementvarefabrik
Historie | Personale | Find vej | Kontakt  
Søg

Specialproduktion med kreative løsninger i beton


DR-udsendelsen "Made in Denmark" besøger Aarhus Cementvarefabrik

I uge 47 i 2015 havde Aarhus Cementvarefabrik besøg af DR, med tv-vært Ane Cortzen i spidsen, sammen med produktionsselskabet Mastiff TV (producenten bag underholdningssucceser som bl.a. "Beliggenhed, beliggenhed...." og "Vild med Dans").  

TV-holdet filmede de kommende optagelser til nye udsendelser af programserien "Made in Denmark", der sendes på DR1 fra på tirsdag den 2. februar 2016.

Programmet omhandler syv kunsthåndværkere, der dyster mod hinanden inden for hver deres foretrukne håndværk. Og temaet i den 4. udsendelse, den 23. februar 2016, er BETON, og er netop dén udsendelse, som Aarhus Cementvarefabrik har været så heldige at lægge lokaler til.

De har filmet både udenfor samt inde i hallerne. Både deltagerne og producenterne syntes, det var spændende at besøge os. Kunsthåndværkerne har virkelig haft deres kreative sans fremme. Udsendelsen blev vist på DR1 den 23. februar 2016.
 
Kunstneren, der har speciale i beton hedder Anders Høyer Toft (Arkitekt maa, Ph.d.) - og han kan kontaktes på mail at@tonton.dk eller tlf: 25 30 61 52 - se også hans hjemmeside tonton.dk 

KONTAKT  

Kontakt os her

 

Find vej  

Find vej her...

 
Århus Cementvarefabrik A/SFlinthøj 18520 LystrupTelefon 86 22 12 33Fax 86 22 67 27